Нашата приказна

Врвна услуга, секој пат.
Ви треба нешто да се направи брзо, и да се направи во што поскоро време? Нашата услуга за изготвување на прототипови е за вас! За да може брзо да реагираат и да ги задоволат потребите на клиентите за навремена испорака, најсовремените објекти на Hitech се оперативни 24/7.
Горе

HI TECH CORP Е ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ PCB РЕШЕНИЈА

Кои сме ние

Hi-Tech Corp. е водечки Европски производител на електронски печатени плочки специјализирани за брзо производство на прототипи и мали и средни волуменски серии на цврсти, флексибилни и крути-флексибилни повеќеслојни плочки.

Компанијата е основана како производител на PCB во семејна сопственост во 1981 година, за да им служи на потребите на локалната електронска индустрија. Денес, Hi-Tech извезува 100% од своето производство на PCB на европскиот и американскиот пазар, опслужувајќи широк спектар на индустрии: автомобилска индустрија, телекомуникации, потрошувачка и индустриска електроника, енергетска и медицинска индустрија

Научи повеќе

Што произведуваме

Високо фреквентни и тефлонски, цврсти флекс и HDI плочи заедно со матрици се дел од нашето портфолио на производство. Со користење на high-end материјали, Hi-Tech произведува HDI плочи со линии и простори до 35um и слепи дупки од 75um во дијаметар, како и цврсти флекс дизајни кои вклучуваат 12 флексибилни јадра со микро и закопани виаси.

Научи повеќе

Express Prototyping

За да може брзо да реагираат и да ги задоволат потребите на клиентите за навремена испорака на QTA нарачките со времетраење од 24 часа до 4WD, најсовремените објекти на Hitech се оперативни 24/7.

Контактирајте не

Слободно можете да стапите во контакт со нас во секое време - нашиот пријателски и одговорен персонал е подготвен да ви помогне без разлика кои се вашите потреби.