Нашата приказна

Врвна услуга, секој пат.
Ви треба нешто да се направи брзо, и да се направи во што поскоро време? Нашата услуга за изготвување на прототипови е за вас! За да може брзо да реагираат и да ги задоволат потребите на клиентите за навремена испорака, најсовремените објекти на Hitech се оперативни 24/7.
Горе
 

За нас

Кои сме, што правиме, што сите ние сме и за што станува збор.
Hi-Tech Corp. е водечки Европски производител на електронски печатени плочки специјализирани за брзо производство на прототипи и мали и средни волуменски серии на цврсти, флексибилни и крути-флексибилни повеќеслојни плочки.
 
Со посветен тим од околу 200 инженери и техничари и повеќе од 30 години искуство, Hi-Tech е посветен на обезбедување на производи со највисок квалитет за потрошувачите во автомобилската, комуникациската мрежа, потрошувачката и индустриската електроника, моќ и медицински сектори.
 
За да може брзо да реагираат и да ги задоволат потребите на клиентите за навремена испорака, најсовремените објекти на Hitech се оперативни 24/7.
 
Со дополнителнио сосема нов PCB објект за асемблирање, Hitech е во состојба да обезбеди крај-до-крај EMS решенија за сите свои клиенти.