Нашата приказна

Врвна услуга, секој пат.
Ви треба нешто да се направи брзо, и да се направи во што поскоро време? Нашата услуга за изготвување на прототипови е за вас! За да може брзо да реагираат и да ги задоволат потребите на клиентите за навремена испорака, најсовремените објекти на Hitech се оперативни 24/7.
Горе

Придружи ни се

Страст и љубопитност се работи за кои се будиме до секое утро - и тие остануваат со нас во текот на денот.

Сакате да ни се придружите? Испратете го вашето CV на contact@hitech.com.mk и ние ќе ве контактираме што е можно побргу ако имате соодветни вештини и потенцијал за отворените позиции.

Работна Култура

Personalized work spaces. We want everybody working here to have the maximum amount of freedom to decide how to get their work done. We want you to do what is the best for you and for the team. It is as simple as that. We believe that our employees are responsible people who can be trusted to make the right decisions without having someone looking over their shoulders or being spoon-fed.

Тим и придобивки

Вредности

Progress

Transport

Growth