Нашата приказна

Врвна услуга, секој пат.
Ви треба нешто да се направи брзо, и да се направи во што поскоро време? Нашата услуга за изготвување на прототипови е за вас! За да може брзо да реагираат и да ги задоволат потребите на клиентите за навремена испорака, најсовремените објекти на Hitech се оперативни 24/7.
Горе

Contact Details

Feel free to get in touch with us at any time. Our helpful and responsive team will make sure we find an excellent solution!

info@hitech.com.mk

ul.5, br.10 s.Oresani, Zelenikovo, Macedonia

+389 (2) 2785 140

+389 (2) 2785 157

Get in Touch