Нашата приказна

Врвна услуга, секој пат.
Need something done fast, and done right the first time over? Our express prototyping service is for you! To be able to respond quickly, and meet customer needs for on-time delivery, Hitech’s state of the art facilities are operational 24/7.
Горе

HI TECH CORP Е ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ PCB РЕШЕНИЈА

Кои сме ние

Hi-Tech Corp. е водечки Европски производител на електронски печатени плочки специјализирани за брзо производство на прототипи и мали и средни волуменски серии на цврсти, флексибилни и крути-флексибилни повеќеслојни плочки.

Компанијата е основана како производител на PCB во семејна сопственост во 1981 година, за да им служи на потребите на локалната електронска индустрија. Денес, Hi-Tech извезува 100% од своето производство на PCB на европскиот и американскиот пазар, опслужувајќи широк спектар на индустрии: автомобилска индустрија, телекомуникации, потрошувачка и индустриска електроника, енергетска и медицинска индустрија

Научи повеќе

Што произведуваме

Високо фреквентни и тефлонски, цврсти флекс и HDI плочи заедно со матрици се дел од нашето портфолио на производство. Со користење на high-end материјали, Hi-Tech произведува HDI плочи со линии и простори до 35um и слепи дупки од 75um во дијаметар, како и цврсти флекс дизајни кои вклучуваат 12 флексибилни јадра со микро и закопани виаси.

Научи повеќе

Express Prototyping

За да може брзо да реагираат и да ги задоволат потребите на клиентите за навремена испорака на QTA нарачките со времетраење од 24 часа до 4WD, најсовремените објекти на Hitech се оперативни 24/7.

Контактирајте не

Слободно можете да стапите во контакт со нас во секое време - нашиот пријателски и одговорен персонал е подготвен да ви помогне без разлика кои се вашите потреби.