Нашата приказна

Врвна услуга, секој пат.
Need something done fast, and done right the first time over? Our express prototyping service is for you! To be able to respond quickly, and meet customer needs for on-time delivery, Hitech’s state of the art facilities are operational 24/7.
Горе
 

За нас

Кои сме, што правиме, што сите ние сме и за што станува збор.
Hi-Tech Corp. е водечки Европски производител на електронски печатени плочки специјализирани за брзо производство на прототипи и мали и средни волуменски серии на цврсти, флексибилни и крути-флексибилни повеќеслојни плочки.
 
Со посветен тим од околу 200 инженери и техничари и повеќе од 30 години искуство, Hi-Tech е посветен на обезбедување на производи со највисок квалитет за потрошувачите во автомобилската, комуникациската мрежа, потрошувачката и индустриската електроника, моќ и медицински сектори.
 
За да може брзо да реагираат и да ги задоволат потребите на клиентите за навремена испорака, најсовремените објекти на Hitech се оперативни 24/7.
 
Со дополнителнио сосема нов PCB објект за асемблирање, Hitech е во состојба да обезбеди крај-до-крај EMS решенија за сите свои клиенти.