Нашата приказна

Врвна услуга, секој пат.
Need something done fast, and done right the first time over? Our express prototyping service is for you! To be able to respond quickly, and meet customer needs for on-time delivery, Hitech’s state of the art facilities are operational 24/7.
Горе

НИЕ САКАМЕ ДА СЛУШНЕМЕ ОД ТЕБЕ

Придружи ни се

Страст и љубопитност се работи за кои се будиме секое утро - и тие остануваат со нас во текот на денот.

Сакате да ни се придружите? Испратете го вашето CV на contact@hitech.com.mk и ние ќе ве контактираме што е можно побргу ако имате соодветни вештини и потенцијал за отворените позиции.

Отворени Позиции


Process Operators & Engineers

Several positions

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second
Packaging Operator

One position

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second
Customer Service Operator

/

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

ОСТВАРИ ГО ДО МАКСИМУМ СВОЈОТ ПОТЕНЦИЈАЛ

Работна Култура

ВРЕДНОСТ, ТИМ И ВРЕДНОСТИ

Персонализирана работна околина.

Ние сакаме сите што работат кај нас, да имаат максимална слобода да одлучат како да ја завршат својата работа.

Ние сакаме да го направите она што е најдобро за вас, за тимот и за компанијата. Толку е едноставно.

Веруваме дека нашите вработени се одговорни луѓе на кои може да им се верува да донесат правилни одлуки.