Warehouse Associate

18/06/2024, Hi-Tech Corporation, Skopje, Republic of Macedonia
Аплицирај

Позиција: МАГАЦИОНЕР

Hi-Tech Corp. е водечки европски производител на електронски штампани плочи. Преку посветенување на нашите над 200 вработени, се посветуваме на технолошката експертиза и квалитетот на нашите производи кои ги надминуваат очекувањата на нашите клиенти.

А нашите клиенти се едни од најголемите светски брендови. Нашите електронски штампани плочи се применуваат во: CERN  акцелератор, Williams Racing и Audi F1 тимовите, Ferrari SF90 и 488, Mercedes AMG, Медицинска индустрија (респиратори, магнетна резонанца, CT), комерцијални сателити, ARRI камери и опрема за видео пренос на Олимписките игри во Париз 2024), авионите Airbus и Boeing, апаратите на Bosch и Siemens

Во моментов отворено е следното работно место:

МАГАЦИОНЕР

Опис на работно место:

 • Прием и организација на материјали
 • Издавање на материјали за потреби на производство
 • Водење евиденција во систем
 • Утовар-истовар на материјали

Работни услови: Работа во една смена, од понеделник до петок од 06:00 до 14:00, и секоја втора сабота

Што бараме:

 • Завршено средно образование
 • Посветеност, уредност и темелност во извршување на работните обврски
 • Претходно работно искуство како магационер ќе се смета за предност
 • Способност за управување со виљушкар ќе се смета за предност

Што нудиме:

 • Организиран превоз од Скопје и околните градови (фабриката се наоѓа во с. Орешани – Зелениково);
 • Обезбедена храна;
 • Приватно здравствено осигурување;
 • Почетна нето плата од 30.000 денари.

Доколку сакате да станете дел од тимот кој работи за најголемите брендови низ целиот свет, доставете кратка биографија на емаил hr@hitech.com.mk најдоцна до 30.06.2024 година.

Hi-Tech Corp. обезбедува еднакви можности за вработување на сите кандидати и води посебна грижа за заштитата на лични податоци и за доверливоста на Вашата апликација

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Со самото аплицирање за работната позиција, вие се согласувате дадените лични податоци да се користат/обработуваат од страна на Hi-Tech Corp. и тоа само за процесот за селекција на кандидатите. Кандидатите можат согласноста за обработка на личните податоци да ја повлечат во секое време со доставување на барање на hr@hitech.com.mk.

Other Positions at Hi-Tech Corporation

Interested?! Talk with a Recruiter to Setup an Interview